Vi söker personal!

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontrauppdrag samt andra sedvanliga administrativa uppgifter. Du kommer också att arbeta med bokslut, deklaration och rådgivning inom redovisning.

Hos Säffle Ekonomerna arbetar åtta personer med skatter, rådgivning, redovisning och administration. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med erfarna kollegor och få möjligheten att utveckla dina egna kunskaper i samarbete med dessa personer. Du kommer även att få tillfälle att gå olika kurser och vidareutbildningar.

Företagskulturen hos oss kännetecknas av att vi ställer upp för varandra och hjälps åt med arbetsuppgifterna. Vi är ett mindre företag och du kommer att spela en avgörande roll för verksamheten och dess utveckling.

Din profil
Vi tror att du har ekonomisk utbildning, med någon eftergymnasial påbyggnad såsom YH-utbildning med inriktning mot redovisning. Du arbetar med, eller har nyligen arbetat med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat på redovisningsbyrå är det meriterande. Arbetet ställer krav på god programkunskap och ett intresse för digitala lösningar då en större del av arbetet sker digitalt med olika program.

Som person har du en positiv inställning och visar engagemang i ditt arbete. Då arbetet innebär nära kundkontakter är du serviceinriktad och socialt säker. Naturligtvis är du noggrann och effektiv. För att passa in hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig.

Start
Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Arbetstid
Heltid, med full flex.

Ansökan
Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev, omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar emot ansökningar via mail: info@saffleekonomerna.se                                         

För frågor kring tjänsten kontakta:
Lasse Lindh 0533-691044 eller Stefan Ohlson 0533-691046

Om oss
Vi är en lite mindre och mycket personligare redovisningsbyrå, som startade 1993. Vi har i dagsläget åtta anställda och huserar i vår egen villa på Vallgatan i Säffle.

Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas på jobbet och vi tycker att det ska vara riktigt kul att jobba! Vi ser även till att personalen ständigt är uppdaterade med ny kunskap via olika kurser och vidareutbildningar. Varje år har vi ett flertal personalarrangemang, bland annat åker vi en arbetsvecka utomlands för kurs och kickoff.

Vi har god ekonomi och har haft vinst alla bokslut som vi hitintills gjort. Omsättningen stiger sakta men säkert.

Läs gärna mer om oss och dina framtida kollegor här.