Ring oss på 0533-69 10 40

Therese Larsson tar över Bengtsfors Ekonomerna

Från och med 1 juli 2017 har Therese Larsson tagit över Bengtsfors Ekonomerna, där hon tidigare varit anställd. Vårt samarbete med Bengtsfors Ekonomerna fortsätter precis som vanligt även hädanefter. Vi önskar Therese stort lycka till!

Vi hälsar Larisa Andersson välkommen till personalstyrkan!

Larisa

Säffle Ekonomerna växer och vi är glada att presentera vårt senaste tillskott Larisa Andersson, som främst kommer att jobba med redovisning och administration hos oss.

Larisa kommer ursprungligen från Ryssland där hon både studerat företagsekonomi på magisternivå och jobbat som ekonom i flera olika företag. 2006 förde kärleken henne till Sverige, och hon har här jobbat både som bankkassör och ekonomiassistent.

Vi hälsar Sara Kjellebäck välkommen till personalstyrkan!

Sara

Vi är mycket glada över att presentera Sara Kjellebäck, vårt senaste tillskott till personalen på Säffle Ekonomerna.

Sara kommer främst att jobba med redovisning och administration, och hon tar över efter vår trotjänare Ewa Wittemyr som nu har gått i pension.

– Det känns jättebra att börja jobba på Säffle Ekonomerna, det är kul med nya utmaningar! säger Sara, som är civilekonom i botten och tidigare har jobbat på bland annat bank, Försäkringskassan, Skatteverket och senast på AB Bräcke Ängar i Åmål.

Nu är en av årets ”pucklar” passerad

12 februari = december momsen som  äntligen är klar och vi hann med alla i år också- med nöd o näppe men med lojala medarbetare o lite övertid så fixade det sig. Nu ska vi pusta lite …. men sen blir det nya tag!

God Jul

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Företagsförvärv

Från och med den 1 dec. 2013 är Företagstjänst i Bengtsfors AB ett helägt dotterbolag till Säffle Ekonomerna AB.

Vi hälsar Tomas,  Jeanette och alla nya kunder välkomna i gänget.

Öppet hus under 20-års jubileumet

saffleekonomerna_20ar

Torsdagen den 14/11 mellan kl 15-20 har vi Öppet Hus på Säffle Ekonomernas kontor. Vi firar då att vi har funnits i hela 20 år. Du är självklart väldigt välkommen att fira det tillsammans med oss på Vallgatan 25 i Säffle.

Logga in på SE Analys